Під Києвом розпочнуть капітальний ремонт дамби на річці Ірпінь

Що відомо про тендер та обсяги ремонтних робіт

У Київській області на відновлення працездатності руслового шлюзу на річці Ірпінь витратять мільйони гривень. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію системи закупівель ProZorro.

За капітальний ремонт руслового шлюзу на річці Ірпінь готові заплатити понад 5,6 мільйонів гривень. Роботи будуть проводити поблизу села Мощун Гостомельської територіальної громади у Бучанському районі Київської області. Замовником ремонтних робіт для регулювання річкового стоку та протипаводкових заходів виступає Басейнове управління водних ресурсів середнього Дніпра.

Згідно з умовами тендеру, підрядник має влаштувати обвідний канал, розібрати тимчасові перемички, провести монтажні та оздоблювальні роботи, зробити зведення гребель, дамб, насипів і нижньої частини екрана і ядер насухо з незв’язних ґрунтів, а також відновити огорожу. Тендер оголосили цього тижня. Аукціон заплановано провести 25 квітня. Виконати капітальний ремонт шлюзу на річці Ірпінь підрядник має до 25 грудня 2023 року.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва на капітальний ремонт благоустрою скверу поблизу райдержадміністрації витратять мільйони гривень. Згідно з умовами тендеру, на ремонт скверу імені Кошиця готові витратити понад 5,5 мільйонів гривень. Замовником робіт виступає комунальне об'єднання "Київзеленбуд". Підрядник має провести в сквері поблизу Дарницької районної державної адміністрації озеленення, а саме — облаштувати газон, висадити кущі та дерева. До робіт також входить благоустрій території скверу, встановлення лав та урн і флагштоку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на капітальний ремонт благоустрою парку на Дніпровській набережній у районі затоки Берковщина витратять десятки мільйонів гривень. Подробиці — за посиланням.

Окрім того, у Дарницькому районі Києва на капітальний ремонт парку відпочинку навколо озера Срібний кіл виділили мільйони гривень. Зона відпочинку розташована між проспектом Миколи Бажана та вулицею Срібнокільською. На її благоустрій готові витратити майже 9,3 мільйони гривень. 

Читайте також, що на ремонт гуртожитку академії СБУ у Києві витратять десятки мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися