На сквер біля райдержадміністрації у Києві витратять мільйони

Що відомо про завершений тендер

У Дарницькому районі Києва на капітальний ремонт благоустрою скверу поблизу райдержадміністрації витратять мільйони гривень. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію системи закупівель ProZorro.

Згідно з умовами тендеру, на ремонт скверу імені Кошиця готові витратити понад 5,5 мільйонів гривень. Замовником робіт виступає Київське комунальне об'єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста "Київзеленбуд".

В аукціоні брали участь двоє учасників. Переможцем в тендері є Товариство з обмеженою відповідальністю "СК НЕВА+". Однак підприємство поки що очікує оголошення рішення.

Підрядник має провести в сквері поблизу Дарницької районної державної адміністрації озеленення, а саме — облаштувати газон, висадити кущі та дерева. До робіт також входить благоустрій території скверу, встановлення лав та урн і флагштоку. Завершити виконання цих робіт мають до кінця цього року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на березі річки Буча з боку міста Ірпінь скидають гори будівельного та іншого сміття після демонтажу зруйнованих війною будинків. З Ірпеня вже рік звозять до берегу річки рештки будинків, зруйнованих під час війни. Серед відходів — цегла, цементні блоки, арматура, пінопласт, поліетилен тони пластикових пляшок. Все це розкладається, отруює ґрунтові води річки Буча та завдає непоправної шкоди довкіллю. У Бучанській міській раді наголосили, що через повені ситуація взагалі стала катастрофічною.

Нагадаємо, у Києві на капітальний ремонт благоустрою парку на Дніпровській набережній у районі затоки Берковщина витратять десятки мільйонів гривень. Подробиці — за посиланням.

Окрім того, у Дарницькому районі Києва на капітальний ремонт парку відпочинку навколо озера Срібний кіл виділили мільйони гривень. Зона відпочинку розташована між проспектом Миколи Бажана та вулицею Срібнокільською. На її благоустрій готові витратити майже 9,3 мільйони гривень. 

Читайте також, що на благоустрій парку у Києві на березі затоки витратять десятки мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


дом

21 квітня 2023, 20:48

дирехтор АВЕЯН АРМЕН БАБКЕНОВИЧ,Размер уставного капитала 1 000,00 грн.Черкаська обл может так и нужно??

дом

21 квітня 2023, 20:42

все ради показухи.

Правдоруб

21 квітня 2023, 19:41

кончена бандавлада в Україні війна зброї не вистачає ресурсів, а вони знову гроші закопують та витрчають ні на що, щоб собі в кармани набити.

КИЕВЛЯНИН

21 квітня 2023, 19:27

ЦЕЕВРОПА)). УКРАДУТ 4 МИЛЛИОНА)). КЛИЧКУ ОТКАТЯТ 1 МИЛЛИОН.))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися