У Києві розірвали договір із перевізником автобусного маршруту: причина

У столиці перевізник не дотримувався умов договору

У столиці Департамент транспортної інфраструктури КМДА розірвав договір із недобросовісним перевізником автобусного маршруту № 150. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація, передають "Коментарі".

Перевірка встановила, що перевізник використовує на маршруті транспортні засоби, які не відповідають основним вимогам конкурсу. На маршруті працюють автобуси марки "Богдан" із двигунами, що відповідають екологічним нормам Euro-2 (9 автобусів), Euro-3 (2 автобуси), тоді як для участі у конкурсі подавались автобуси з двигунами, що відповідають екологічним нормам Euro-5.

Як підкреслили в Департаменті, автоперевізник був визнаний переможцем на маршруті саме завдяки рухомому складу, який він пропонував для обслуговування – VOLVO-7700. Проте автобуси, які були презентовані зі значним медіа розголосом для роботи на маршруті № 150, сьогодні працюють у місті Біла Церква. Це свідчить про те, що перевізник не мав наміру обслуговувати автобусний маршрут у Києві заявленим рухомим складом.

Нагадуємо, що на території Бучанського району Київської області запустили нові автобусні маршрути німецьким рухомим складом, який було передано союзниками України. У міськраді повідомляють, що перші 90 днів триватиме тестування пасажиропотоку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися