У Києві з’явиться квітник-панно "Вперед до перемоги" (ФОТО)

Як тривають роботи

У Києві з’явиться квітник-панно "Вперед до перемоги". Про це повідомили у комунальному підприємстві по утриманню зелених насаджень Дніпровського району столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, на транспортній розв’язці біля станції метро "Лівобережна" розпочали висаджувати найбільший квітник-панно Лівобережжя, розмір якого понад 60 квадратних метрів.

"Дівчинка, яка крокує до перемоги, нагадує нам, що кожен день наближає нас до найзаповітнішої перемоги. Панно "розмалюють" квіти бегонії, агератуму, колеуса, чорнобривців, альтернатери, цинерарії, а також інертні матеріали", — розповіли у комунальному підприємстві по утриманню зелених насаджень Дніпровського району Києва.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва на капітальний ремонт парку відпочинку навколо озера Срібний кіл виділили мільйони гривень. Зона відпочинку розташована між проспектом Миколи Бажана та вулицею Срібнокільською. На її благоустрій готові витратити майже 9,3 мільйони гривень. Будівництво розпочали у травні цього року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на капітальний ремонт благоустрою парку на Дніпровській набережній у районі затоки Берковщина витратять десятки мільйонів гривень. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у парках та скверах Києва масово крадуть квіти та молоді дерева



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ОркостанНОПАСАРАН

15 травня 2023, 17:55

Класно!!! Мені ВПОДОБАЙКА! Та шкода, що на панцерниках(танках), автори панно, не додумалися якусь рашистську відзнаку намалювати, наприклад якесь там Z :( щоби ясненько було що дівчинка прямує до Zуйла "запрошення" вручити до Гааги :)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися