У Київській області без води залишаться декілька вулиць: де та коли

Мешканців просять підготуватися та завчасно зробити запаси води

У Бучі в Київській області відключать воду по деяких вулицях через плановий ремонт водопроводу. Про це повідомляє Бучанська міська рада з посиланням на КП "Бучасервіс", передають "Коментарі".

У середу, 17 травня, в Бучі не буде води в будинках по вулицях Інститутська, Яснополянська та Ярослава Мудрого. Плановий ремонт триватиме з 8:00 по 17:00. Мешканців цих будинків просять завчасно зробити запаси води.

"Орієнтовний термін завершення ремонтних робіт — 17 травня до 17:00. Просимо підготуватися та завчасно зробити запаси води", - йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, що у Бучі на території Київської області відбулося відключення водопостачання на житловому масиві "Нова Буча". За словами комунальників, на житловому масиві "Нова Буча" було відсутнє водопостачання через пошкодження водопроводу під час будівельних робіт.

"Коментарі" повідомляли, що в Києві в порівнянні з попереднім днем зменшився рівень водопілля. Рівень водопілля зменшився на 1 см. Аварійних підтоплень по місту не зафіксовано. Але досі небезпека гідрологічних явищ не знята - залишається І рівень (жовтий). При цьому утримується затоплення заплави шаром близько 15 см.

Читайте также