На Київщині будуть роздавати безкоштовні продукти: що потрібно знати

У Макарівському районі на території Київської області будуть роздавати продуктові набори

У Макарівському районі на території Київської області роздаватимуть продуктові набори 20 травня — йдеться про допомогу людям Андріївського старостинського округу. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Макарівської окремої територіальної громади.

За словами чиновників, у суботу, 20 травня, з 13.00 до 14.00 біля будівлі старостата в с. Андріївка проводитиметься видача продуктових наборів. Допомогу зможуть отримати мешканці старостинського округу, у яких повністю зруйновано житло чи внутрішньо переміщені особи.

При собі потрібно мати: паспорт, довідку ВПО, акт обстеження нерухомого майна (про знищене житло)/довідку про зруйноване майно.

Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області мешканцям погасять борги за комуналку. Про це стало відомо із відповідного рішення, яке ухвалив виконавчий комітет Броварської міської ради про часткове погашення коштами бюджету заборгованості за житлово-комунальні послуги пільгових категорій громадян.

Відомо, що частково погасять ЖК-послуги піклувальнику неповнолітнього; сім'ї опікуна неповнолітнього; особі з числа дітей, позбавлених батьківського піклування.

Загалом центр соціальних служб Броварської міськради перерахує на рахунки підприємств-надавачів послуг 84 530 гривень.

Читайте также