У Київській області кілька днів будуть хлорувати воду

Що треба знати мешканцям

У Борисполі протягом кількох днів хлоруватимуть воду. Про це мешканців попередили у Бориспільській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії, у Борисполі протягом 18 та 19 травня буде хлорування та очищення води. Мешканців закликали подбати про запас питної води на цей період. 20 травня воду можна буде використовувати для господарських потреб.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "Жуків острів" у Києві перетворили на сміттєзвалище. На об'єкті природно-заповідного фонду ландшафтному заказнику місцевого значення “Жуків острів“ зафіксували наявність купи побутового сміття, мішки з відходами, пластикові та скляні пляшки, бляшанки з-під пива, каністри, пакети, автомобільні шини, шматки розбитих автомобілів та інший бруд. Активісти не змогли знайти на острові жодної водойми, поверхня якої не рясніла би пластиковим непотребом.

Нагадаємо, у Києві стався масштабний порив на водогоні на вулиці Велика Васильківська. Внаслідок пошкодження тепломережі висота гейзера сягнула висоти 16-поверхового житлового будинку. Аварія на трубопроводі з витоком назовні фонтану води сталася під час гідравлічних випробувань тепломереж у зоні обслуговування ТЕЦ-5. Очевидці оприлюднили відео масштабної аварії на водогоні. Кияни повідомили, що внаслідок пориву на трубопроводі затопило квартири та пошкоджено автомобілі. Один з постраждалих від аварії мешканців багатоповерхівки розповів, що воду комунальники перекрили не одразу, а додзвонитись в аварійну службу було надзвичайно складно.

Дивіться також відео, як у Києві з мосту у Дніпро впала металева конструкція.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися