Біля метро у Києві обмежать рух транспорту (СХЕМА)

Що треба знати водіям

У Києві біля станції метро "Либідська" обмежать рух транспорту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунальної корпорації "Київавтодор", оприлюдненою мерією столиці.

"Із 14:00 19 травня до 05:00 20 травня на вулиці Антоновича частково обмежать рух транспорту. На вулиці Антоновича виконають поточний ремонт. Покриття оновлюватимуть на ділянці від вулиці Нової до повороту на площу Деміївську", — йдеться в повідомленні Київської міської державної адміністрації.

В мерії Києва оприлюднили схему обмеження руху під час ремонту в Голосіївському районі столиці.

Нагадаємо, на низці доріг Києва через ремонтні роботи надовго обмежили проїзд транспорту. Перелік адрес ділянок та строки дії обмежень оприлюднили в Центрі організації дорожнього руху.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Верховній Раді України ухвалили важливий законопроект щодо проїзду в метро, який підтримало комунальне підприємство "Київський метрополітен". Метою законопроекту є запобігання та припинення порушень правил проїзду в метро та гарантування пасажирам права на одержання безпечних та якісних транспортних послуг. Законопроектом передбачені штрафи за вчинення протиправних дій у метрополітені.

Окрім того, у Києві нагадали владі про "забуте" будівництво станції метро Сирецько-Печерської лінії Київського метрополітену. Автор петиції вимагає розпочати будівництво станції метро "Герцена-Загорівська". За його словами, район Загорівщини зазнає активної забудови, мотоциклетний завод вже перетворено на найбільший IT-кластер України та активно забудовується житловою забудовою та комерційною інфраструктурою. 

Читайте також, що поблизу станцій метро у Києві знесли МАФи та облаштовують сквери.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися