У Київській області не буде води: де та коли

Що відомо про відключення водопостачання

У Білій Церкві заплановано відключення водопостачання. Про це мешканців попередили у пресслужбі Білоцерківської міської територіальної громади, передають "Коментарі".

За даними відомства, цього тижня в Білій Церкві планують провести профілактичною промивкою мереж. Водопостачання відключать у вихідні.

"Шановні споживачі! ТОВ "Білоцерківвода" повідомляє, що в період з 6:00 27 травня до 18:00 28 травня 2023 року відбудеться профілактична промивка мереж. Буде відсутнє водопостачання, тому на цей період просимо передбачити відповідний запас води", — йдеться в повідомленні.

На період профілактичної промивки мереж мешканцям Білоцерківської міської територіальної громади рекомендують зробити необхідний запас води заздалегідь.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Жуків острів у Києві перетворили на сміттєзвалище. На об'єкті природно-заповідного фонду ландшафтного заказнику місцевого значення зафіксували купи побутового сміття, мішки з відходами, пластикові та скляні пляшки, автомобільні шини та інший бруд. 

Нагадаємо, у Києві стався масштабний порив на водогоні на вулиці Велика Васильківська. Внаслідок пошкодження тепломережі висота гейзера сягнула висоти 16-поверхового житлового будинку. Аварія на трубопроводі з витоком назовні фонтану води сталася під час гідравлічних випробувань тепломереж у зоні обслуговування ТЕЦ-5. Очевидці оприлюднили відео масштабної аварії на водогоні. Кияни повідомили, що внаслідок пориву на трубопроводі затопило квартири та пошкоджено автомобілі. Один з постраждалих від аварії мешканців багатоповерхівки розповів, що воду комунальники перекрили не одразу, а додзвонитись в аварійну службу було надзвичайно складно.

Дивіться також відео, як у Києві з мосту у Дніпро впала металева конструкція.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися