Заходи безпеки на блокпостах Київщини посилили

Водіїв та пасажирів попередили про перевірки на блокпостах

У Київській області посилили заходи безпеки на блокпостах. Про це попередили в Броварській районній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, у Броварському районі протягом двох днів триватимуть посилені перевірки під час перетинання блокпостів. У середу, 24 травня, та у четвер, 25 травня, на території Броварського району будуть здійснювати посилені фільтраційні заходи щодо перевірки громадян та транспортних засобів під час перетинання блокпостів.

"Просимо поставитися з розумінням, а також мати при собі відповідні документи, що засвідчують особу та документи на транспортний засіб. Просимо зберігати спокій!" — йдеться в повідомленні Броварської районної військової адміністрації.

Нагадаємо, до начальника Київської міської військової адміністрації Сергія Попка надійшли численні скарги від киян щодо закритих укриттів під час ракетної атаки на Київ. Такі випадки були зафіксовані практично в усіх районах столиці. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про рівень загрози наступу російських окупантів на Київ з півночі. На території Білорусі зараз перебувають авіаційне угруповання та угруповання наземних сил російських військ загальної чисельністю до 2,5 тисяч осіб. На території Брянської та Курської областей РФ перебувають до 17 тисяч російських військових. Ситуація на північному кордоні України стабільна та контрольована. Зараз загрози наземних наступальних дій як з території Білорусі, так і з території Курської та Брянської областей РФ немає.

Читайте також, що у Києві та Київській області розпочались військові навчання.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися