Питна вода в Київській області стала небезпечною (ФОТО)

Вживати воду в кількох населених пунктах стало небезпечно після аварії

У Київській області в кількох громадах виникли проблеми з питною водою. Про це розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, про те, що існує небезпека у вживанні питної води, попередили мешканців Козинської та Феодосіївської громад в Обухівському районі Київської області.

"Поліція Київщини закликає громадян обмежити користування питною водою з колодязів та інших водних мереж у селах: Підгірці, Креничі, Ходосівка. Днями внаслідок займання підстанції очисних споруд, відбувся витік фільтрату", — йдеться в повідомленні регіональної поліції.

Інформування населення провів поліцейський офіцер громади спільно з представниками Держспоживслужби. Коли вирішать проблему з питною водою в селах, поки що невідомо.

Нагадаємо, у Київській області посилили заходи безпеки. У Броварському районі протягом двох днів триватимуть посилені перевірки під час перетинання блокпостів. У середу, 24 травня, та у четвер, 25 травня, на території Броварського району будуть здійснювати посилені фільтраційні заходи щодо перевірки громадян та транспортних засобів під час перетинання блокпостів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про рівень загрози наступу російських окупантів на Київ з півночі. На території Білорусі зараз перебувають авіаційне угруповання та угруповання наземних сил російських військ загальної чисельністю до 2,5 тисяч осіб. На території Брянської та Курської областей РФ перебувають до 17 тисяч російських військових. Ситуація на північному кордоні України стабільна та контрольована. Зараз загрози наземних наступальних дій як з території Білорусі, так і з території Курської та Брянської областей РФ немає.

Читайте також, що у Києві та Київській області розпочались військові навчання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися