У Києві облаштували нові кільцеві розв’язки (ФОТО)

Де підвищили рівень безпеки дорожнього руху в столиці

У столиці триває облаштування кільцевих розв’язок для підвищення безпеки транспортного руху. Про це розповіли в комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними комунального підприємства, на восьми перехрестях столиці влаштували кільцеві розв’язки, на чотирьох з них вже є розмітка, ще на чотирьох виконали основні роботи й лишилось нанести розмітку. "Дорожні клумби" з’явились на перетині вулиць Володимира Жаботинського, Януша Корчака та Голди Меїр, на перехресті вулиці Кіото з виїздом на шляхопровід через Броварський проспект, провулку Новопечерський.

Тривають роботи ще на кількох об’єктах:

·       перехрестя вулиць Бориса Гмирі та Михайла Гришка,

·       перехрестя вулиць Івана Микитенка та Ірини Бекешкіної,

·       перехрестя вулиць Марка Вовчка та Вербової,

·       перехрестя вулиці Світлицького та провулку Межового,

·       ріг вулиць Уманської та Генерала Генадія Воробйова.

Загалом цього року у Києві дорожники планують облаштувати близько 40 кільцевих розв’язок у всіх районах столиці. Завдяки таким розв’язкам впорядковується рух на складних перехрестях й підвищується безпека транспортного руху.

Нагадаємо, у Верховній Раді України ухвалили важливий законопроект щодо проїзду в метро, який підтримало комунальне підприємство "Київський метрополітен". Метою законопроекту є запобігання та припинення порушень правил проїзду в метро та гарантування пасажирам права на одержання безпечних та якісних транспортних послуг. Законопроектом передбачені штрафи за вчинення протиправних дій у метрополітені.

Читайте також, що з Києва до Запоріжжя відновили курсування швидкісних поїздів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися