У Києві перекриють рух на Північному мості: подробиці від КМДА

В українській столиці у 2023 році планують провести ремонтні дороги на Північному мосту через річку Дніпро

В українській столиці у 2023 році планують провести ремонтні дороги на Північному мосту через річку Дніпро. Про це стало відомо із коментаря, який дав директор департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації Руслан Кандібор в ефірі комунального телеканалу "Київ".

За його словами, на Північному мосту через середню завантаженість на 300% планують відремонтувати асфальтове покриття. Точних термінів чиновник поки що не називав.

Нагадаємо, що в українській столиці у 2023 році планують серйозно відремонтувати Південний міст через річку Дніпро. Про це стало відомо із коментаря, який дав директор департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації Руслан Кандібор.

За його словами, минулого року на Південному мості замінили 18 деформаційних швів. Цього року проводяться такі самі роботи.

Міст обмежений руху транспорту, тому з'явилася можливість виконати повноцінний ремонт.

На переправі можна проїхати тільки спеціальними перепустками, поїздами київського метрополітену або ж на наземному громадському транспорті протягом усього періоду великої війни Росії проти України.


Читайте также