Гучні вибухи буде чутно у Києві та Київській області

Що треба знати мешканцям столиці та регіону

У Київській області та на околицях Києва буде чутно гучні вибухи. Про це мешканців попередили у Київській обласній та міській військових адміністраціях, передають "Коментарі".

За даними відомств, у Вишгородському районах Київської області може бути гучно через знищення вибухонебезпечних предметів.

"У Вишгородському районі знищують вибухонебезпечні предмети. Через це в деяких громадах області місцеві жителі можуть чути звуки вибухів. Роботи планові – зберігайте спокій!" — заявили у Київській обласній військовій адміністрації.

Киян також попередили про гучні вибухи на околицях столиці.

"На околицях міста лунатимуть звуки вибухів! Сьогодні у Вишгородському районі ліквідовуватимуть вибухонебезпечні предмети. Тому в деяких районах Києва може бути гучно! Зберігайте спокій! Під час повітряної тривоги перебувайте в укриттях" — йдеться в повідомленні військової адміністрації Києва.

Нагадаємо, суд обрав підозрюваній в скоєнні ДТП з тяжкими наслідками депутатці Київської міської ради запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з 20:00 до 06:00 строком на два місяці. В прокуратурі з цим не згодні та мають намір оскаржувати рішення суду. Підозрювана Ярина Ар’єва визнала провину в аварії, але не у вживанні наркотиків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі Київ — Харків загасили масштабну пожежу, яка виникла внаслідок перекидання бензовозу. Водій вантажного автомобілю загинув під час вибуху.

Читайте також, що у Києві на блокпосту п’яний суддя на смерть збив військового.

 

Читайте также