Недільні ярмарки продуктів почали роботу у Києві

Де торгуватимуть у столиці у День Києва

У Києві у неділю, 28 травня, почали працювати сільськогосподарські продуктові ярмарки. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

За даними мерії столиці, ярмарки продуктів працюють у кількох районах Києва. У Київській міській державній адміністрації оприлюднили перелік локацій, де купити продукти у столиці цієї неділі. У неділю, 28 травня, продуктові ярмарки у Києві працюють за такими адресами:

·       Дарницький район – Здолбунівська, 4;

·       Дніпровський район – Сулеймана Стальського в межах вулиць Райдужної та Старосільської;

·       Голосіївський район – Самійла Кішки в межах вулиць Юлії Здановської та Василя Касіяна;

·       Печерський район – Джона Маккейна (у межах вулиць Іоанна Павла II та Дмитра Дорошенка);

·       Подільський район – Василя Порика, 8.

Нагадаємо, у Шевченківському районі Києва перекрили рух на вулиці Олександра Довженка через ремонт доріг. Рух на Довженка частково обмежили до 30 липня. Дорожники замінять усі шари асфальту, оновлять тротуари та прокладуть новий колектор дощової каналізації. 

Окрім того, у Києві ввели обмеження руху транспорту поблизу Центрального залізничного вокзалу. В столиці розпочали капітальний ремонт на вулиці Митрополита Липківського. Через ремонтні роботу рух транспорту частково обмежили до 15 липня. На першому етапі дорогу ремонтуватимуть на ділянці від вулиці Гетьмана Скоропадського (до перейменування — Льва Толстого) до вулиці Георгія Кірпи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві, як заявив директор Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації Руслан Кандибор, потрібно підвищити ціни проїзд у громадському транспорті. За словами посадовця, вартість проїзду у громадському транспорті у Києві є однією із найдешевших в Україні.

Читайте також, як у Києві змінили маршрути курсування тролейбусів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися