Новий патріотичний квітник створили в центрі Києва (ФОТО)

Квіткову композицію присвятили загиблому українському захиснику

У Печерському районі Києва створили інсталяцію, присвячену загиблому українському військовому з позивним "Да Вінчі". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального об’єднання "Київзеленбуд".

На квітковому панно зобразили командира першого окремого механізованого батальйону "Вовки Да Вінчі" Збройних сил України Дмитра Коцюбайла. Поруч з його профілем зображений вовк. Дмитро був першим добровольцем, якому прижиттєво присвоїли звання "Герой України". У березні цього року він загинув у боях за Бахмут.

Для створення образу українського захисника на інсталяції висадили майже 15 тисяч рослин та використали мармурову крихту. Площа панно, присвячене "Да Вінчі", становить 35 квадратних метрів. Побачити інсталяцію можна на схилі біля станції метро "Дружби народів". Торік на цьому місці було квіткове панно, створене  на честь окремого загону спеціального призначення "Азов".

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва на капітальний ремонт парку відпочинку навколо озера Срібний кіл виділили мільйони гривень. Зона відпочинку розташована між проспектом Миколи Бажана та вулицею Срібнокільською. На її благоустрій готові витратити майже 9,3 мільйони гривень. Будівництво розпочали у травні цього року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на капітальний ремонт благоустрою парку на Дніпровській набережній у районі затоки Берковщина витратять десятки мільйонів гривень. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у парках та скверах Києва масово крадуть квіти та молоді дерева

Читайте также