У Борисполі врятували пораненого хижого птаха (ФОТО)

Що відомо про інцидент та порятунок соколу

У Борисполі врятували травмованого хижого птаха. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Київської області.

За даними правоохоронців, мешканка Борисполя звернулася до патрульних та розповіла, що на території багатоповерхового будинку знайшли яструба з переламаним крилом. Патрульні не залишилися осторонь й вирішили допомогти.

"Врятованого птаха охоронці порядку доставили до притулку диких тварин, де передали працівникам. Надалі він залишатиметься в закладі для проходження реабілітації", — йдеться в повідомленні Патрульної поліції Київської області.

В Центрі порятунку диких тварин, розташованому у Борисполі, уточнили, що мова йде не про яструба, а про травмованого соколу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві службовий пес Уран вивів поліцейських на слід підозрюваного у вбивстві. У Дарницькому районі столиці на території стадіону по вулиці Привокзальна знайшли тіло чоловіка із ножовими пораненнями. Поруч із тілом загиблого знайшли ніж. Службовий собака Уран за взяв слід імовірного вбивці та за декілька сотень метрів від місця події привів поліцейських до бомбосховища. Там затримали 43-річного уродженця Житомирської області.

Нагадаємо, у Києві на оновлення електронного реєстру домашніх тварин витратять мільйони гривень. Згідно з умовами тендеру, підрядник має провести модернізацію інформаційної системи "Реєстр домашніх тварин". Замовником послуг є комунальне підприємство "Головний інформаційно-обчислювальний центр". За оновлення електронного реєстру домашніх тварин заплатять понад 4,7 мільйонів гривень.

Читайте також, що у Чорнобильському заповіднику зафіксовано нові види птахів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися