У Києві на реєстр домашніх тварин планують витратити мільйони

Що відомо про новий тендер

У Києві на оновлення електронного реєстру домашніх тварин планують витратити мільйони гривень. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію, оприлюднену в системі закупівель ProZorro.

Згідно з умовами оголошеного тендеру, підрядник має провести модернізацію інформаційної системи "Реєстр домашніх тварин". Замовником послуг є комунальне підприємство "Головний інформаційно-обчислювальний центр" ("ГІОЦ").

За оновлення електронного реєстру домашніх тварин КП "ГІОЦ" готове заплатити понад 4,7 мільйонів гривень. Переможцем тендеру на ці послуги стало ТОВ "Смарт АПС". Послуги з розробки пакетів програмного забезпечення підрядник має надати до 22 грудня 2023 року.

Окрім того, у Києві оголосили тендер на послуги з випуску віртуальних транспортних карток для сплати за проїзд. Підрядник має надати можливість користувачу придбати віртуальну транспортну картку в особистому кабінеті мобільного додатку “Київ цифровий” та надати можливість користуватися усіма сервісами для оплати проїзду в столичному транспорті. Замовником послуг є комунальне підприємство "ГІОЦ". За запровадження нових інструментів оплати проїзду у Києві готові заплатити понад 20 мільйонів гривень. Віртуальна картка оплати проїзду у Києві дозволить столичній владі відмовитись від пластикових носіїв електронного квитка. 

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва на капітальний ремонт парку відпочинку навколо озера Срібний кіл виділили мільйони гривень. Зона відпочинку розташована між проспектом Миколи Бажана та вулицею Срібнокільською. На її благоустрій готові витратити майже 9,3 мільйони гривень. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на капітальний ремонт благоустрою парку на Дніпровській набережній у районі затоки Берковщина витратять десятки мільйонів гривень. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Верховній Раді України ухвалили важливий законопроект щодо проїзду в метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися