Електрички у Києві кардинально змінили маршрути

Що треба знати пасажирам про зміни в розкладі руху електропоїздів у столиці

Київська кільцева електричка тимчасово не курсує між станціями Почайна та Київ-Дніпровський. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Kyiv City Express.

За даними перевізника, рух електропоїздів напівкільцем продовжується в обидві сторони, втім від стандартного графіку довелося відійти. Інтервал руху лишається традиційним. Зараз електрички курсують раз на годину.

"Почайна та Київ-Дніпровський виконуватимуть роль кінцевих станцій, про повернення до кільцевого маршруту ми оголосимо додатково. Приносимо вибачення, детальніше про причини згодом", — йдеться в повідомленні Kyiv City Express.

Нагадаємо, у Шевченківському районі Києва перекрили рух на вулиці Олександра Довженка через ремонт дорігОкрім того, у Києві ввели обмеження руху транспорту поблизу Центрального залізничного вокзалу. В столиці розпочали капітальний ремонт на вулиці Митрополита Липківського. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві нагадали владі про "забуте" будівництво станції метро Сирецько-Печерської лінії Київського метрополітену. Автор петиції вимагає розпочати будівництво станції метро "Герцена-Загорівська". За його словами, район Загорівщини зазнає активної забудови, мотоциклетний завод вже перетворено на найбільший IT-кластер України та активно забудовується житловою забудовою та комерційною інфраструктурою. Саме час почати будівництво та розробку проєктної документації відкладеної станції метро по вулиці Герцена, вважає автор петиції.

Читайте також, що у Києві під колеса кільцевої електрички потрапив пішохід.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися