У Києві через перекриття мосту виникли величезні затори

Що треба знати водіям про обмеження руху транспорту

У Києві через перекриття Гаванського мосту виникли величезні затори. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на комунальне підприємство "Київінформ".

Водіїв попередили, що у Києві поліція перекрила Гаванський міст. Через обмеження руху транспорту на перехресті вулиць Електриків та Набережно-Рибальської утворився сильний затор. Водіям, які їдуть у напрямку центру з Оболоні, радять обрати інший маршрут. Причини перекриття Гаванського мосту поки що невідомі.

Нагадаємо, у Шевченківському районі Києва перекрили рух на вулиці Олександра Довженка через ремонт дорігОкрім того, у Києві ввели обмеження руху транспорту поблизу Центрального залізничного вокзалу. В столиці розпочали капітальний ремонт на вулиці Митрополита Липківського. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві нагадали владі про "забуте" будівництво станції метро Сирецько-Печерської лінії Київського метрополітену. Автор петиції вимагає розпочати будівництво станції метро "Герцена-Загорівська". За його словами, район Загорівщини зазнає активної забудови, мотоциклетний завод вже перетворено на найбільший IT-кластер України та активно забудовується житловою забудовою та комерційною інфраструктурою. Саме час почати будівництво та розробку проєктної документації відкладеної станції метро по вулиці Герцена, вважає автор петиції.

Читайте також, що у Києві надовго обмежили рух транспорту на вулиці Ентузіастів. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися