У Києві та Київський області синоптики прогнозують грозу

Метеорологи попередили мешканців про різку зміну погоди

У Києві та Київській області найближчим часом прогнозують різку зміну погоди. Про це попередив Український гідрометцентр, передають "Коментарі". За прогнозами метеорологів, погода у Києві та області у п’ятницю, 2 червня, в другій половині дня зміниться: можливі короткочасний дощ, а місцями — гроза.

"Попередження про небезпечні метеорологічні явища на Київщині. У найближчу годину, зі збереженням до кінця доби 2 червня, гроза. Перший рівень небезпечності. Будьте уважні та обережні!" — йдеться в попередженні Укргідрометцентру.

У п'ятницю, 2 червня, в Україну прийде атмосферний фронт, який принесе сильні дощі. Дощі будуть із грозами, часом зливового характеру, спочатку на заході України, впродовж дня і до вечора — на півночі та в більшості центральних областей.

Синоптики прогнозують незначне зниження температури повітря у Києві та Київській області протягом вихідних до 23 градусів тепла вдень та 7-9 градусів тепла вночі. Погода буде хмарною з проясненнями, переважно без опадів, але можливі короткочасні дощі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві та Київській області оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки. В умовах воєнного стану діє заборона відвідувати столичні ліси – як пішки, так і за допомогою транспортних засобів, зокрема і велосипедів. Частина лісових територій була зоною бойових дій і там можуть залишатись вибухонебезпечні предмети. Це несе ризики не лише для громадян, але й для рятувальників у разі пожежі.

Читайте також, як набережну на Поштовій площі у Києві перетворили на паркінг.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися