У Києві закрили рух через Північний міст: подробиці (МАПА)

На Північному мосту у столиці проводитимуться ремонтні роботи

У Києві тимчасово закрили рух через Північний міст - протягом вихідних на мосту проводитимуться ремонтні роботи. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на КК "Київавтодор", передають "Коментарі".

Відсьогодні, 3 червня, з 08:00 до 08:00 5 червня на Північному мосту буде частково обмежено рух транспорту. На Північному мосту виконають поточний ремонт крайніх правих смуг. Роботи проводитимуть на вихідних, щоб менше впливати на трафік.

Нагадуємо, що в Києві змінили маршрути автобусів через проведення ярмарків продуктів у столиці. За новим графіком курсуватимуть маршрути автобусів №2, №34-ТР, №61 та №98. Заплановані продовольчі ярмарки на вулицях Йорданській, Сержа Лифаря та Героїв Севастополя.

Також у Ржищеві на території Київської області кардинально покращили рух транспорту — йдеться про проведення ямкового ремонту доріг на 11 вулицях. Усього виконані роботи на дорогах загальною площею близько 2000 м2. Роботи виконувались не на всіх вулицях, а на ділянках з найбільш насиченим рухом і в тих місцях, які потребували невідкладних дій щодо усунення пошкоджень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися