У Києві масово звільняються водії маршруток

У Києві масово звільняються водії маршруток: тільки за минулий тиждень з автопідприємств пішло близько 300 чоловік. Про це Коментарям розповів голова Асоціації перевізників Києва та Київської області Ігор Мойсеєнко.

За його словами, водії не витримують напруження, яке з'явилося з початком карантинних обмежень в Києві: водіїв штрафують за перевезення пасажирів без спецпропусків або за перевищення ліміту на перевезення. Хоча контролювати кількість пасажирів або ж наявніст у них пропуску водії не можуть: це призводить до скандалів і навіть бійок між водіями і киянами.

"За минулий тиждень звільнилися 250-300 водіїв, які залишилися багато не вийшли на роботу 5 квітня. Питання в тому, що їх на автопідприємствах нічого не тримає. Останні 2-3 роки - величезна криза з водіями і вони прекрасно розуміють, що через місяць -другий їх знову візьмуть на роботу. Тому вони вважають, що краще перечекати цю кризу ", - сказав Моїсеєнко.

Нагадаємо, раніше Коментарі розповідали, що відбувається в громадському транспорті Києва на другий день жорсткого локдауна . Так, метро і весь наземний транспорт їздить напівпорожнім, а на зупинках практично немає пасажирів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися