Тролейбуси у Києві кардинально змінили маршрути

Що треба знати пасажирам про зміни в роботі транспорту в столиці

У Києві через капітальний ремонт доріг змінили маршрути курсування кілька тролейбусів. Про це пасажирів попередили у комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними перевізника, у столиці з середи, 14 червня, відновлять тролейбусний маршрут №47 та змінять роботу тролейбусів №24, №32, №44 та №36.

Робот тролейбусного маршруту № 47 буде відновлена за маршрутом "Вул. Милославська – станція метро "Мінська". Рух тимчасового автобусного маршруту № 47-ТР "Вул. Милославська – станція метро "Мінська" буде закрито.

У Києві з 14 червня і до 1 серпня закриють рух тролейбусів маршрутів №32 та №44. Замість них тимчасово курсуватимуть автобусних маршрутів № 32-ТР "Вул. Північна – вул. Сошенка" та № 44-ТР "Вул. Північна – проспект Степана Бандери".

Рух тролейбусів маршрутів №24 та 36 буде організовано відповідно від проспекту Свободи та вул. Чорнобильської до вул. Левка Лук’яненка за власними маршрутами, далі – проспект Володимира Івасюка – вул. Олександра Архипенка (у зворотному напрямку вул. Йорданська – вул. Героїв Полку Азов).

Зміни в роботі столичного транспорту пов’язані з капітальним ремонтом проспекту Володимира Івасюка на ділянці від вул. Героїв Дніпра до вул. Північної. Ремонтні роботи триватимуть із 14 червня до 1 серпня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через проведення ремонтних робіт на кілька місяців перекрили рух транспорту на Дегтярівському шляхопроводі. Проїзд на Дегтярівському мості закрили з 13 червня до 30 листопада. На споруді розпочали масштабну реконструкцію в рамках капітального ремонту естакади. 

Нагадаємо, що у Святошинському районі Києва надовго обмежили рух автомобільного транспорту. Рух транспорту у столиці обмежили на вулиці Жмеренській. Ці обмеження ввели через проведення масштабних ремонтних робіт до 30 червня. 

Читайте також, що у Києві на півроку закрили рух кількох маршрутів трамваїв.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися