У Києві анонсували новий інноваційний сервіс для військових

Як планують покращити надання адміністративних послуг захисникам у столиці

У Києві презентували новий сервіс "Електронний кабінет захисника" для покращення надання адміністративних послуг військовим за принципом "єдиного вікна". Про новацію розповіли в Київській міській державній адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, зараз у Києві українським військовим, які повертаються із зони бойових дій, доводиться збирати безліч документів у купі інстанцій. Через це у Києві вирішили розробити та впровадити "Електронний кабінет захисника". Цей сервіс дозволить швидко замовити близько 45 муніципальних послуг та понад 140 – державних онлайн. Запустити роботу "Електронного кабінету захисника" у Києві планують до кінця цього року.

Нагадаємо, у Києві витратять 300 мільйонів гривень на бетонні модульні укриття. На ці гроші столична влада планує придбати та встановити 200-250 таких споруд.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві анонсували створення першої в Україні інноваційної зупинки-укриття. Проєкт представила українська архітектурна студія Makhno Studio. У підприємстві заявили, що сучасна споруда має надійно забезпечити захист від обстрілів та падіння уламків збитих боєприпасів.

Читайте також, що у Києві під час війни за шалені гроші купили кухонні прилади в укриття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися