На Північному мосту у Києві закриють рух транспорту (СХЕМА)

Що потрібно знати водіям

У Києві на Північному мосту обмежили рух автомобільного транспорту. Про це водіїв попередили в комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними комунальників, у столиці із 27 червня до 15 вересня на мосту через річку Десенка частково обмежать рух транспорту. На мосту розпочинається новий етап ремонту. Дорожники працюватимуть у напрямку лівого берега.

"Минулого року бетонну плиту-основу, гідроізоляцію та асфальтове покриття оновлювали у крайніх правих смугах. Цього року роботи відбуватимуться на тих смугах, які не ремонтували торік, — в комунальній корпорації "Київавтодор".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через проведення ремонтних робіт на кілька місяців перекрили рух транспорту на Дегтярівському шляхопроводі. Проїзд на Дегтярівському мості закрили до 30 листопада. На споруді розпочали масштабну реконструкцію в рамках капітального ремонту естакади. 

Нагадаємо, що у Святошинському районі Києва надовго обмежили рух автомобільного транспорту. Рух транспорту у столиці обмежили на вулиці Жмеренській. Ці обмеження ввели через проведення масштабних ремонтних робіт до 30 червня. 

Читайте також, що у Києві на півроку закрили рух кількох маршрутів трамваїв.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися