Погода в Києві та Київській області різко зміниться

У столиці та області прогнозуються складні погодні умови

У Києві та на Київщині ремонтні бригади ДТЕК переведені у посилений режим роботи - прогнозується дощ та гроза. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на офіційний канал ДТЕК, передають "Коментарі".

У другій половині дня у столиці та області прогнозується дощ та гроза. Складні погодні умови можуть призвести до аварій у електричних мережах. З метою швидкої ліквідації аварійних ситуацій енергетики компанії ДТЕК працюватимуть у посиленому режимі.

Складні погодні умови можуть спричинити падіння дерев та обрив проводів. 

"Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередачі", - йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, що енергетична компанія ДТЕК планує впровадити революційне нововведення - йдеться про плани будівництва "розумних" електромереж. За словами енергетиків, вони реконструюватимуть електромережу на Київщині за допомогою будівництва "розумних" електромереж Smart Grid. Великий план реконструкції триватиме десять років. Нову концепцію "розумних" мереж протестують протягом трирічного етапу в енерговузлі Ірпінь-Буча-Бородянка, який зазнав найбільших руйнувань під час окупації.

"Коментарі" повідомляли, що в Києві через аварію на водопровідній мережі розмило основу проїжджої частини дороги. Перекрито проїзд на частині вулиці Кричевського. Як інформує КК "Київавтодор", рух перекрито на ділянці від вулиці Верховинної до вулиці Львівської. 

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/2284


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися