У Київській області надовго відключать газ: де та коли

Де та коли тимчасово не буде газопостачання в регіоні

У Київській області цього тижня відключатимуть газ через ремонтні роботи. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії "Київоблгаз".

За даними підприємства, у вівторок, 27 червня, зв'язку з проведенням ремонту на газопроводі середнього тиску буде припинено газопостачання для населення в Білій Церкві. Газ відключать з 8:00 до 18:00 за такими адресами:

·       Сквирське Шосе, 221 (52 квартири);

·       Сквирське Шосе, 223 (107 квартир).

В компанії "Київоблгаз" зазначили, що пуск газу буде проводитись поетапно, згідно правил безпеки систем газопостачання після завершення ремонтних робіт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва стався вибух газу у багатоповерхівці на вулиці Малишка. Загинуло троє людей, ще 18 людей травмовано. Внаслідок вибуху зруйновано та пошкоджено декілька квартир.

Нагадаємо, в Обухівському районі Київської області у річках Дніпро та Стугна виявили значну кількість кишкових паличок. Про небезпеку купання попередила Обухівська районна філія Державної установи "Київський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України". У відомстві поінформували, що вода з річок Дніпро та Стугна в місті Українка не відповідає санітарним стандартам за бактеріологічними показниками. Зокрема, кількість лактозопозитивних кишкових паличок у дослідженій воді в рази перевищує норми.

Читайте також, яку важливу заяву зробили у "Київводоканалі" щодо якості води у столиці.

Джерело: https://t.me/bmrada/5211


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися