З Києва до Львова призначили додатковий поїзд: розклад

Що треба знати пасажирам про нововведення "Укрзалізниці"

З Києва до Львова через підвищений попит призначили додатковий поїзд №191/192 за найпопулярнішим внутрішнім маршрутом. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

За даними перевізника, поїзд відправлятиметься з Києва у найбільш "пікові" дати — 30 червня, 1, 2, 8 та 15 липня зранку. Відправлення зі столиці — о 07:05, прибуття до Львова — о 14:49. Зворотно, зі Львова, поїзд виїжджатиме 30 червня, 1, 2, 8 та 15 липня о 14:37 і прибуватиме до Києва о 22:27.

"Поїзд буде сформований з нових вагонів виробництва Крюківського вагонобудівного заводу, з кондиціонуванням, кнопкою виклику провідника та сигналізацією всередині купе", — зазначили в "Укрзалізниці".

Для пасажирів з Дніпра, Запоріжжя та Харкова цей поїзд буде зручною пересадочною опцією, щоб дістатись Львова швидко та зручно. В напрямку Львова можна буде пересісти на поїзд №191/192 з поїздів №79 Дніпро — Київ, №38 Запоріжжя — Київ та №63 Харків — Київ. Час очікування пересадки не перевищить півтори години у всіх випадках. У зворотному напрямку можна буде здійснити пересадку з поїзда №192/191 на поїзди №64 Київ — Харків та №80 Київ — Дніпро. Час на пересадку в обох випадках не перевищить 47 хвилин.

Нагадаємо, на поїзди з Києва стартував продаж квитків на жіночі купе. Придбати їх можна виключно у мобільному застосунку на поїздки з 30 червня та поки що на чотири рейси, серед яких два — з Києва. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до Києва прибула чергова партія вагонів від варшавського метрополітену. Це дозволить значно покращити умови проїзду в столичній підземці, вважають у комунальному підприємстві "Київський метрополітен". Поїзди столичного метро потребують планових ремонтів, тому отримані вагони, перш за все, використають як технічних донорів для заміни обладнання, вузлів та деталей парку вагонів Київського метрополітену.

Читайте також, як у Києві триває капітальний ремонт скверу біля станції метро "Шулявська".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися