На Київщині анонсували безкоштовну видачу продуктів

Де та коли можна отримати гуманітарну допомогу

У Броварському районі Київської області цього тижня видаватимуть гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Великодимерської громади.

Продуктові набори видаватимуть у Великій Димерці особам із інвалідністю І-ІІ групи та батькам дітей з особливими потребами, зареєстрованим в територіальній громаді. Отримати гуманітарну допомогу можна буде у п’ятницю, 30 червня, з 13:00 — 15:00 від працівників Управління соціального захисту населення Великодимерської селищної ради. Це стало можливим завдяки Програмі шведської організації Human Bridge за спонсорської підтримки організації Humana People to People Ukraine.

Продукти можна отримати у приміщенні газконтори за адресою: вул. Промислова, 19. При собі треба обов'язково мати паспорт громадянина України та посвідчення особи з інвалідністю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві за хабар за дозвіл на стихійну торгівлю затримали працівника райдержадміністрації та його спільника. Державний службовець однієї з районних державних адміністрацій Києва вимагав та отримував щомісячну данину з чоловіка, який "тримав" нелегальні торгові точки, замість того, щоб перешкоджати незаконній торгівлі.

Читайте також, що на ярмарках та ринках у Києві посилили контроль за продуктами.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися