На водосховищі у Київській області впіймали зухвалого браконьєра (ФОТО)

Що відомо про незаконний вилов риби та збитки

У Київській області на водосховищі рибалка здійснював незаконний вилов риби. Про це розповіли у Державній екологічній інспекції Столичного округу, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, браконьєра виявили у Бориспільському районі Київської області. Рибалка наніс державі збитків на 81 тисячу гривень.

"Виявлено факт незаконного лову риби громадянином з металевого човна, оснащеного двигуном Mercury-60,  забороненим пристроєм-електроловом Rich-AC5", — йдеться в повідомленні Державної екологічної інспекції Столичного округу.

Браконьєр встиг виловити 16 екземплярів сома вагою 21 кілограм. Заборонене знаряддя лову риби, човен та двигун вилучили. У Державній екологічній інспекції Столичного округу оприлюднили фото з місця події.


Нагадаємо, у Києві заарештували незаконно оформлені землі на острові Муромець та 80 збудованих там об’єктів. Мова йде про діяльність ТОВ "Інноваційний спортивний парк". Засновниками та власниками цього підприємства є радник мера Києва Віталія Кличка Юрій Зозуля та заступник генерального директора ПрАТ "АК "Київводоканал" Олег Лисюк. За фактом зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, розпочали кримінальне провадження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві за хабар за дозвіл на стихійну торгівлю затримали працівника райдержадміністрації та його спільника. Державний службовець однієї з районних державних адміністрацій Києва вимагав та отримував щомісячну данину з чоловіка, який "тримав" нелегальні торгові точки, замість того, щоб перешкоджати незаконній торгівлі.

Читайте також, що за хабар від забудовника під Києвом затримали сільського голову Гатненської громади.

Читайте также