У Київській області на три місяці перекрили проїзд (СХЕМА)

Що треба знати водіям про обмеження руху транспорту

У Білій Церкві до кінця вересня перекрили проїзд через масштабні ремонтні роботи в центрі міста. Про це водіїв попередили у Білоцерківській міській територіальній громаді, передають "Коментарі".

За даними мерії, в центрі Білої Церкви відсьогодні, 1 липня, розпочали ремонтні роботи основної ділянки мережі теплопостачання центральної частини міста. На час проведення ремонту перекрили наскрізний проїзд по вулиці Курсова в районі житлових будинків №33, № 35 та № 37. На цій ділянці встановлені технічні засоби регулювання дорожнього руху. Ремонтні роботи мережі теплопостачання триватимуть до 20 вересня. 


Нагадаємо, у Києві обмежили рух транспорту на Оболонському проспекті. На перекритих ділянках комунальники влаштовуватимуть нове асфальтове покриття. Працюватимуть від вулиці Героїв полку Азов до вулиці Левка Лук'яненка в напрямку вулиці Героїв Дніпра. 

Окрім того, у Києві через ремонтні роботи на кілька місяців перекрили рух транспорту на Дегтярівському мосту. На шляхопроводі розпочали масштабну реконструкцію в рамках капітального ремонту естакади. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва через початок будівництва дворівневої транспортної розв’язки частково обмежили рух транспорту. Масштабну реконструкцію естакади розпочали на перетині вулиць Полярної і Богатирської. Зараз на цій ділянці тривають підготовчі роботи. Через початок будівництва на Оболоні змінили схему проїзду перехрестя. Вартість реконструкції транспортної розв’язки становить майже 1,3 мільярда гривень. Підрядник ТОВ "Автомагістраль-Південь" має виконати усі роботи до кінця 2025 року. Основний проїзд новою естакадою планують відкрити до кінця цього року.

Джерело: https://t.me/bmrada/5226


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися