На важливій магістралі у Києві перекриють рух транспорту (СХЕМА)

Що треба знати водіям про обмеження руху у столиці

В Оболонському районі Києва протягом двох днів будуть перекривати рух транспорту через проведення ремонтних робіт. Про це водіїв попередили в комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними підприємства, рух транспорту обмежать на Оболонському проспекті. Цими вихідними, у суботу, 1 липня, та у неділю, 2 липня, обмеження діятимуть із 7:00 до 23:00. За сприятливих погодних умов на перекритих ділянках комунальники влаштовуватимуть нове асфальтове покриття.

Так, у суботу, 1 липня, дорожники працюватимуть на ділянці від вулиці Героїв полку Азов до вулиці Левка Лук'яненка в напрямку вулиці Героїв Дніпра. У неділю, 2 липня, дорожні роботи розпочнуться на ділянці від вулиці Героїв Дніпра до вулиці Левка Лук'яненка в напрямку проспекту Степана Бандери.

Під час асфальтування рух ділянками Оболонського проспекту буде тимчасово перекрито. В комунальній корпорації "Київавтодор" оприлюднили схему обмеження руху транспорту.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва через початок будівництва дворівневої транспортної розв’язки частково обмежили рух транспорту. Масштабну реконструкцію естакади розпочали на перетині вулиць Полярної і Богатирської. Зараз на цій ділянці тривають підготовчі роботи. Через початок будівництва на Оболоні змінили схему проїзду перехрестя. Вартість реконструкції транспортної розв’язки становить майже 1,3 мільярда гривень. Підрядник ТОВ "Автомагістраль-Південь" має виконати усі роботи до кінця 2025 року. Основний проїзд новою естакадою планують відкрити до кінця цього року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до Києва прибула чергова партія вагонів від варшавського метрополітену. Це дозволить значно покращити умови проїзду в столичній підземці, вважають у комунальному підприємстві "Київський метрополітен". Поїзди столичного метро потребують планових ремонтів, тому отримані вагони, перш за все, використають як технічних донорів для заміни обладнання, вузлів та деталей парку вагонів Київського метрополітену.

Читайте також, що у Києві проїзд для учнів у громадському транспорті стане платним.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися