У Києві можна буде безкоштовно подивитися на змагання коней: де та коли

У столиці відбудуться заїзди коней орловської рисистої породи

У Києві відбудуться змагання коней орловської рисистої породи, які представляють Київський та Одеський іподроми. Про це повідомляє Київська міська рада, передають "Коментарі".

Стало відомо, що на київському іподромі у неділю, 2 липня, відбудуться 10 заїздів коней орловської рисистої породи, у яких візьмуть участь 45 рисаків.

Учасники будуть змагатись за призи. За результатами заїздів буде визначено найталановитіших коней.

Захід відбудеться на Київському іподромі (проспект Академіка Глушкова, 10). Початок: о 12:45. Вхід на територію іподрому безкоштовний.

Задля безпеки за сигналом повітряної тривоги відвідувачі мають негайно покинути територію та прямувати до найближчого укриття (станція метро "Іподром").

Нагадуємо, що в Київському зоопарку велетенських шпорових черепах Дядю Сашу і Матільду перевели до літнього вольєру. 37-річний Дядя Саша вагою у 72 кілограми за день з’їдає до двох кілограмів кормів, а 41-річна Матільда вагою у 47 кілограмів — до 1,5 кілограмів.

"Коментарі" повідомляли, що в Голосіївському районі Києва на території Національного комплексу "Експоцентр Україна" (ВДНГ) відновлять знищене мозаїчне панно, присвячене рятувальникам.

У закладі вирішили створити "Публічний реєстр необлікованих цінностей ВДНГ". В цьому реєстрі мистецтвознавці, архітектори та фахові експерти зможуть зафіксувати необліковані об’єкти культурної спадщини Експоцентру, які вони вважають цінними. Згодом цю інформацію планують використати при офіційному зверненні до органів державної влади із відповідною заявою про реєстрацію пам’яток у державному реєстрі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися