У Києві біля станції метро "Шулявська" знесли МАФи (ФОТО)

Споруди знаходились тут понад десять років

У столиці триває благоустрій громадського простору біля станції метро "Шулявська". Про знесення малих архітектурних форм (МАФів) розповіли у Telegram-каналі "Пасажири Києва", передають "Коментарі"

За даними очевидців, МАФи прибрали між будівлею метро "Шулявська" і новим сквером, який у червні привів до ладу "Київзеленбуді".

"Між будівлею метро "Шулявська" і новим сквером зносять курятники, які там були понад 12 років. Один вже прибрали, а другий в процесі! Скоро і цю територію нарешті приведуть до ладу!" — йдеться в повідомленні до оприлюднених фото. 

Нагадаємо, у Києві на озеленення скверу поблизу станції метро "Героїв Дніпра" витратять понад 5,5 мільйонів гривень. Комунальне об'єднання "Київзеленбуд" замовило озеленення скверу поблизу метро та зупинки трамваїв на понад 5,5 мільйонів гривень. Переможець тендеру має виконати капітальний ремонт та відновлення елементів благоустрою зеленої зони по вулиці Героїв Дніпра біля будинків №35-37 в Оболонському районі Києва до кінця цього року. Аукціон заплановано провести цього тижня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через ремонтні роботи поїзди Кільцевої електрички змінять розклад руху по маршрутам. За інформацією Kyiv City Express, ремонтні роботи заплановані по станції Борщагівка. Тут з 17 по 23 липня ремонтуватимуть стрілочні переводи. Роботи будуть вести переважно вночі, однак це зачепить розклад крайніх рейсів кільцевої електрички. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, у Броварах витратять десятки мільйонів гривень на одне укриття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Небайдужий киянин

25 липня 2023, 08:01

Коли щось зносите - подумайте за людей, які в цих торгових точках щось купують, або за тих підприємців і працівників, яких залишили без роботи. Чи це створення додаткових робочих місць за наш рахунок для роздутого штату комунальників і видмиванні коштів на оздобленнях парків і зон відпочинку під час війни?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися