Киян попередили про гучні вибухи на околиці столиці

До мешканців Києва та Київської області звернулись у військових адміністраціях

У Вишгородському районі Київської області та на околицях Києва сьогодні, 10 липня, буде чутно гучні вибухи. Про це мешканців столиці та регіону попередили у Київській обласній та міській військових адміністраціях, передають "Коментарі".

"Увага, у Вишгородському районі також може бути гучно. Сьогодні, 10 липня, у районі проводять знищення вибухонебезпечних предметів", — попередили у Київській обласній військовій адміністрації.

У північному передмісті Києва також буде чутно звуки вибухів через планові роботи саперів у Вишгородському районі області.

"Піротехніки ліквідовуватимуть вибухонебезпечні предмети. Через це в деяких районах столиці може бути гучно", — йдеться в повідомленні військової адміністрації столиці.

Киян та мешканців Київської області закликали зберігати спокій, а під час повітряної тривоги перебувати в укриттях.

Нагадаємо, у Київській області у вівторок, 11 липня, будуть лунати потужні вибухи. В Білоцерківському районі проведуть вибухові роботи на Ольшаницькому родовищі гранітів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві та Київській області через стан укриттів звільнили низку керівників адміністрацій. Відповідні кадрові рішення ухвалив Кабінет міністрів України. Меру Києва Віталій Кличку та начальнику військової адміністрації столиці Сергію Попку оголосили догани.

Дивіться відео, як у Києві виглядає перше бетонне мобільне укриття.

Читайте також, що у Києві та Київській області через різку зміну погоди оголосили штормове попередження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися