У центрі Києва відремонтували одну з важливих доріг (ФОТО)

Завершено перший етап ремонту на вулиці Богдана Хмельницького

У Києві на вулиці Богдана Хмельницького закінчили перший етап ремонту дороги та частково відкрили рух автомобільного транспорту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунальної корпорації "Київавтодор".

За даними столичного комунального підприємства, дорожники відновили рух автотранспорту смугами на підйом на ділянці від вулиці Хрещатик до вулиці Терещенківської. Тут оновили дорожнє покриття площею понад 4,7 тисячі квадратних метрів, почали влаштування дублюючого наземного переходу біля станції метро "Театральна" та пішохідного переходу на перехресті з вулицею Володимирською.

"Наразі стартували ремонти смуг на спуск. Наступний етап робіт – оновлення вул. Богдана Хмельницького від вул. Терещенківської до вул. Володимирської", — повідомили у комунальній корпорації "Київавтодор".

Повністю завершити ремонт дороги з бруківки на вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Володимирської планують на початку вересня. Комунальники оприлюднили фото виконаних ремонтних робіт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через ремонтні роботи поїзди Кільцевої електрички змінять розклад руху по маршрутам. За інформацією Kyiv City Express, ремонтні роботи заплановані по станції Борщагівка. Тут з 17 по 23 липня ремонтуватимуть стрілочні переводи. Роботи будуть вести переважно вночі, однак це зачепить розклад крайніх рейсів кільцевої електрички. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві витратять 300 мільйонів гривень на бетонні модульні укриття. На ці гроші столична влада планує придбати та встановити 200-250 таких споруд.

Читайте також, що у Бучі побудують сучасний психологічний центр реабілітації для людей з ПТСР.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися