Житло для переселенців почали будувати під Києвом (ФОТО)

Як тривають будівельні роботи та що вже зробили

На будівельному майданчику гуртожитку для переселенців у селі Михайлівка-Рубежівка тривають активні будівельні роботи. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням інформацію Ірпінської міської ради.

За даними мерії Ірпеня, будівельники майже закінчили демонтаж бетонної підлоги на першому поверсі та стяжку на другому. Підсилили розкопаний фундамент після обстеження та засипали ґрунтом. Наразі виконують підсилення прорізаних віконних та дверних прорізів отворів та продовжують демонтаж бетонної підлоги на другому поверсі будівлі. У гуртожитку для переселенців в Ірпені також почали кладку цегляних стін.

Будівництво житла для переселенців реалізують за підтримки Ірпінської міської ради та меценатів. Після реконструкції гуртожитку 19 родин отримають комфортні умови для проживання. Дивіться фото, як виглядатимуть кімнати для проживання у гуртожитку після реконструкції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через ремонтні роботи поїзди Кільцевої електрички змінять розклад руху по маршрутам. За інформацією Kyiv City Express, ремонтні роботи заплановані по станції Борщагівка. Тут з 17 по 23 липня ремонтуватимуть стрілочні переводи. Роботи будуть вести переважно вночі, однак це зачепить розклад крайніх рейсів кільцевої електрички. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Бучі побудують сучасний психологічний центр реабілітації для людей з посттравматичним стресовим розладом (ПТСР). Проєкт розробила архітектурна студія Martin architects. Центр реабілітації для людей з ПТСР будуватимуть у футуристичному стилі. Медичний заклад, який з’явиться на острові, назвали "Хутір". Подробиці та фото — за посиланням.

Джерело: https://t.me/newsimr/12122


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися