У Київській області масово відключать світло: де та коли

Оприлюднено перелік адрес та графік відключення електропостачання

У Київській області протягом вихідних та наступного тижня тимчасово відключатимуть світло через ремонтні роботи у кількох районах регіону. Про це мешканців попередили у міській владі, передають "Коментарі".

Відключення світла заплановані через ремонтні роботи для уникнення аварій в електричних мережах компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі". Тимчасово буде відключення електроенергії у Бучанському та Бориспільському районах Київської області.

В електромережах Бучанського району будуть проводитись ремонтні роботи на території Макарівської селищної ради протягом цих вихідних, 15 та 16 липня. У зв’язку з виконанням ремонту в ці дні заплановані відключення електроенергії з 09:00 по 19:00 у селі Рожів за такими адресами: Хутір Бондарівка, Сонячна, Шевченка.

Наступного тижня проведуть планові ремонтні роботи у мережах Яготинської міської територіальної громади в Бориспільському районі Київської області. В понеділок, 17 липня, з 09:00 по 16:00 буде відключення електроенергії у Яготині (Траса Київ-Харків) та Богданівки по вулиці Луначарського. З 09:00 по 17:00 буде відключення електроенергії у населеному пункті Черняхівка по вулицям Польова та Миру.

Через ремонтні роботи в електромережах у вівторок, 18 липня, на території Яготинської громади з 09:00 по 17:00 буде відключення світла у таких населених пунктах:

·       Гензерівка: Острівна, Перемоги, Центральна, Прилуцька, Шевченка, Польовий стан, Шкільна;

·       Лемешівка: Центральна, Кірова;

·       Лукомщина: Шевченка.

Окрім того, планове відключення електроенергії буде 17 липня в мережах Переяславської громади. Через це тимчасово не буде світла з 09:00 по 19:30 в населеному пункті Гайшин на таких вулицях:

·       Шевченка, Сонячна, Лугова, Польова;

·       Святкова, Мічуріна, Космонавтів;

·       Набережна, Покровська, Миру.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські пропагандисти поширили фейкову новину про нібито аварійну ситуацію на Київській гідроелектростанції. Цей фейк спростували в компанії "Укргідроенерго". Прокремлівські ресурси розганяють "новину", що нібито українська влада заявила, що Київська ГЕС на 93% аварійна і це може призвести до затоплення Києва.

Читайте також, що в селі під Києвом скандал із закупівлею системи оповіщення населення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися