У Київській області відключать газ: де та коли

Що треба знати місцевим мешканцям

У Київській області наступного тижня відключатимуть газ через ремонтні роботи. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії "Київоблгаз".

За даними підприємства, у середу, 19 липня, зв'язку з проведенням ремонту на шафовому газорегуляторному пункті буде припинено газопостачання в Бучанському районі Київської області. Про відключення газу попередили у Макарівській селищній раді населення у селі Пашківка. Газ відключать з 19:00 у середу, 19 липня. Відновити газопостачання планують у четвер, 20 липня, до 17:00. В компанії "Київоблгаз" закликали споживачів на період проведення робіт перекрити вентелі перед газовими приладами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через ремонтні роботи поїзди Кільцевої електрички змінять розклад руху по маршрутам. За інформацією Kyiv City Express, ремонтні роботи заплановані по станції Борщагівка. Тут з 17 по 23 липня ремонтуватимуть стрілочні переводи. Роботи будуть вести переважно вночі, однак це зачепить розклад крайніх рейсів кільцевої електрички. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві витратять 300 мільйонів гривень на бетонні модульні укриття. На ці гроші столична влада планує придбати та встановити 200-250 таких споруд.

Читайте також, де та коли у Київській області масово відключать світло.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися