У Києві можна безкоштовно подивитися на змагання коней: де та коли

У столиці відбудуться змагання коней рисистих порід

Сьогодні на Київському іподромі відбудуться змагання коней рисистих порід - подивитися на заїзди можна безкоштовно. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація, передають "Коментарі".

У неділю, 23 липня, на Київському іподромі пройдуть змагання коней рисистих порід, де учасники продемонструють свої найкращі навички у змаганнях на швидкість. У програмі заплановано одинадцять заїздів, в яких братимуть участь 49 рисаків.

Змагання відбудуться на території іподрому за адресою: проспект Академіка Глушкова, 10. Початок заходу заплановано на 12:45. Вхід на територію іподрому безоплатний.

Відвідувачів попереджають, що в разі оголошення сигналу повітряної тривоги необхідно негайно покинути територію іподрому та вирушити до найближчого укриття - станції метро "Іподром".

Як раніше писали "Коментарі", у Києві відкрили 3D-виставку "Отріцатєльноє всплитіє" про потоплення крейсера "Москва". "Москвотоплення" представляє собою новий український формат мистецтва, який поєднує в собі короткометражний фільм, 3D-шоу та музей. Виставка відбувається у великому павільйоні з 25-метровим екраном і проєкцією у 270 градусів.

Нагадуємо, що мурал Бенксі "Діти на "гойдалках", який розташований на перехресті вулиці Хрещатик і алеї Героїв Небесної Сотні, буде консервований для збереження для майбутніх поколінь. Роботи зі збереження арт-обʼєкта вже розпочато. Мурал створений відомим британським художником Бенксі в листопаді 2022 року. У Києві і Київській області майстер стріт-арту створив сім авторських муралів, два з яких знаходяться безпосередньо у столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися