У Київській області розпочали масштабне та елітне будівництво: деталі (Фото)

В Ірпені на території Київської області розпочали масштабне будівництво

В Ірпені на території Київської області розпочали масштабне будівництво житлового комплексу преміум-класу – він буде розташований на березі озера. Про це стало відомо з матеріалу, опублікованого на порталі Zagorodna.

За словами забудовника, ЖК стане справжнім художнім твором команди архітекторів, проектантів та будівельників команди. Особливістю є розташування біля озера, а також унікальний пейзаж, що забезпечує ідеальний баланс між сучасним стилем життя і мальовничим узбережжям. ЖК будується за монолітною технологією будівництва з дотриманням усіх стандартів та з використанням переважно екологічних матеріалів. Для мешканців комплексу заплановано облаштування виходу на озеро з можливістю насолодитися заходом сонця прямо з човна.

На території буде розташований сучасний дитячий майданчик та власний басейн, побудований за сучасною технологією. Ще однією перевагою є зручна інфраструктура – легкий доступ до необхідних установ та закладів, таких як супермаркети, магазини, ресторани, кав'ярні та аптеки.

Нагадаємо, що у Калинівській громаді на території Київської області мешканців закликали встановити лічильники за воду, інакше платіжки можуть сягати понад 4000 гривень. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Джерело-20".

За словами комунальників, абоненти, які не мають лічильника, платитимуть за полив присадибної ділянки 4167 грн. Відповідне рішення було ухвалено Виконавчим комітетом Калинівської селищної ради.

Нарахування проводитимуться з розрахунку 5л води на 1 кв.м на день. У зв'язку з неможливістю провести обстеження кожної ділянки, розрахунок буде здійснено з урахуванням площі 6 сотень (600м2). А абоненти, які встановили кошти обліку, платитимуть виключно за показниками лічильника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вікторія

28 липня 2023, 08:24

Одним чисте повітря, а іншим чад від машин. Дорога через житловий масив Новобіличі в Ірпінь завжди переповнена. Затори щодня. Благо одних за рахунок інших. Спочатку про дороги б подбали.

Юю

28 липня 2023, 07:59

П...ри. повирізали ліс, будують прямо на перед річкою або озера, про які 100 метрів мова?. Я тільки чекаю, коли цю мафію посадять за грати.

Мобілайзер

27 липня 2023, 12:51

Яка ''змістовна'' стаття. Де інформація про те чи буде ''вихід до пляжу '' загальнодоступним чи тільки для обраних жителів жк? Магазини, аптеки, супермаркети, кафе це все добре, а як бути зі стоянками, дитсадками, школами, дорогами?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися