У Києві патрульні та небайдужі громадяни врятували поранену козулю (ВІДЕО)

У Святошинському районі столиці врятували поранену дику тварину

Патрульні разом із небайдужими громадянами врятували поранену козулю у Святошинському районі Києва. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Днями до поліцейських звернулись громадяни, які повідомили, що побачили козулю, яка лежала на узбіччі дороги.

Інспектори одразу вирушили на місце події, де помітили тварину у безпорадному стані, з пораненням на спині.

Правоохоронці завантажили козулю до автомобіля громадян, які зупинилися допомогти. Інспектори супроводили авто до лікарні ветеринарної медицини, де пораненій козулі надали допомогу.

"Сподіваємося, що з козулею буде все гаразд та вона швидко одужає", - зазначили у патрульній поліції.

Нагадуємо, що в Київському зоопарку для врятованих рідкісних диких кішок облаштували літню домівку. До Київського зоопарку маленьких дитинчат каракалів торік передали співробітники поліції. Дикі кошеняти постраждали від нелюдської жорстокості, були виснажені, мали недовагу, порушення рівноваги та інфекційне захворювання. За життя маленьких диких тварин у столичному зоопарку боролися два місяці.

Як раніше писали "Коментарі", мешканка Києва знайшла під шафою у себе в квартирі екзотичну змію, яка втекла з серпентарію. Зоозахисники приїхали до помешкання киянки та обережно дістали змію з-під шафи. На подив рятувальників тварин, це був не вуж, як зазвичай. Серпентолог впізнав у цій змії тонкохвостого полоза, екзотичний вид, котрий, скоріш за все, втік з серпентарію.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися