"Київтеплоенерго" зробило важливу заяву про оплату комуналки: подробиці

У комунальній компанії "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про оплату комунальних послуг для мешканців української столиці

У комунальній компанії "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про оплату комунальних послуг для мешканців української столиці - людям радять не марнувати час і оплачувати в режимі онлайн. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба компанії.

За словами комунальників, щоб швидко сплатити рахунки, городянам пропонують скористатися одним із наступних способів: особистий кабінет Київтеплоенерго, особистий кабінет Центру комунального сервісу (ЦКС), мобільний додаток "Комуналка". Завантажити його на телефон можна на App Store або Google Play, за реквізитами, за допомогою QR-коду на рахунку-повідомленні, за допомогою зручних онлайн платіжних систем.

Нагадаємо, що в акціонерному товаристві "Київгаз" зробили важливу заяву щодо свідчень лічильників - мешканцям розповіли, що робити, якщо дані було внесено некоректно. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою "Київгазу" на його ресурсах.

За словами газовиків, виправити ситуацію є досить легко. Для цього потрібно залишити звернення будь-яким зручним способом: в особистому кабінеті, через службу підтримки чат у Viber або Telegram, на сторінках "Київгазу" у Facebook та Instagram або електронною поштою contact@kyivgaz.ua.

У зверненні слід зазначити номер особового рахунку "Київгазу" та додати фото лічильника.

Читайте также