На Київщині змінили роботу військкоматів: що потрібно знати людям

В українській столиці та на території Київської області змінили роботу територіальних центрів комплектування (військкоматів)

В українській столиці та на території Київської області змінили роботу територіальних центрів комплектування (військкоматів) — йдеться про інформаційну кампанію "Оновлюй дані у ТЦК", яка має актуалізувати дані щодо мобілізаційного потенціалу країни. Про це повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр.

За її словами, про сновну ідею полягає в тому, що визнавати власні страхи – це вже сміливо, а війську потрібні сміливі люди.

У рамках кампанії будуть поширені інформаційні матеріали, в яких наші відомі військові чесно зізнаються, що вони також бояться, але долають свої страхи.

Кампанія реалізована у тісній взаємодії з відповідальним українським бізнесом – креативним агентством IAMIDEA та Ігорем Фінашкіним, продакшним NO STARS та Іваном Крутоусом.

Домовленості про розміщення матеріалів на волонтерській та благодійній основі забезпечує dentsu Ukraine та Олександр Гороховський.

Інформаційні матеріали транслюватимуться у телемарафоні Єдині новини та на інших телеканалах, на радіо, у кінотеатрах (Multiplex, Планета Кіно, Оскар та інших), на площинах цифрової зовнішньої реклами, у поїздах Укрзалізниці, у вигляді банерів на партнерських сайтах в інтернеті, на сторінках у соцмережах Міноборони та ЗСУ та інших майданчиках, з якими ведуться переговори.

Читайте также