У Київській області масово відключать світло: де та коли

Оприлюднено перелік адрес та графік відключення світла

У Київській області цього тижня у кількох районах відключатимуть світло через ремонтні роботи. Про це мешканців попередили у міській владі громад, передають "Коментарі".

Місцева влада попередила мешканців про відключення світла через ремонтні роботи для уникнення аварій в електричних мережах компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі". Заплановані відключення електроенергії у Фастівському, Бориспільському та Вишгородському районах Київської області.

Планові відключення електропостачання у вівторок, 22 серпня, відбудуться з 09:00 по 16:00 у селі Нове Боярської громади по вулицям Правика і Богуна. В Боярці та Тарасівці в цей день з 09:00 по 20:00 буде відсутнє електропостачання за такими адресами та графіком:

·       Боярка: Коцюбинського, Білогородська;

·   Тарасівка: Абрикосова, Зелена, Хутірська, Відродження, Котовського, Київська, Зелений, Червона, Зоряна, Гагаріна, Лісна,  Залевської, Котляревського, Південна, Гончара, Юрівська, Петра Могили, Сковороди, Набережна, Високовольтна 2, Братів Щеглів, Відродження.

Окрім того, у вівторок, 22 серпня, з 09:00 по 17:00 відключать світло в таких населених пунктах:

·    Боярка: Богдана Хмельницького, Василя Симоненка, Незалежності, Петлюри, Молодіжна, Дашкевича, Таращанська, Залізнична, Білогородська, Соборності, Хрещатик, Яблунева;

·       Тарасівка: Залізнична;

·       Малютянка: Садовий.

На території Переяславської територіальної громади світло відключатимуть протягом кількох днів. У зв’язку з виконанням ремонтних робіт у середу, 23 серпня, з 09:00 по 19:30 буде відключення електроенергії у населеному пункті Мазінки по вулицям Шевченка, Пушкіна, Поліська, Польова. У п’ятницю, 25 серпня, заплановано відключення світла з 09:00 по 19:30 за такими адресами:

·  Переяслав: Новокиївське Шосе, Золотоніське Шосе, Мічуріна, Черняховського, Петропавлівська, Яготинська, Сухомлинського, Хмельницького Богдана, Дощова, Східна, Суворова пров., Віктора Авраменка, Гаяринська, Гаяринський, Індустріальна, Краєвидна, Поліська, Солонці, Петропавлівська, Перший Петропавлівський, Новокиївське Шосе, Сковороди, провулок Григорія Новохатька, Перший Трубіжний, Другий Трубіжний, Третій Трубіжний, Мала Підвальна, Велика Підвальна, Ярмаркова, Челюскіна;

·     Гланишів: Чигиринська, Чорнобаївська, Поліська, Клевинська, Пролетарська, Лісова, Жовтнева, Леніна, Перший Ярмарковий, Верхня Поляна, провулки Тургенєва та Нова Поляна, Луговий, Піскова, Ломоносова, Івана Мазепи, Соборна.

Заплановані відключення електроенергії у кількох населених пунктах Яготинської міської територіальної громади. Планові відключення електропостачання у четвер, 24 серпня, відбудуться з 09:00 по 17:00 за такими адресами:

·       Богданівка — Білокур;

·       Годунівка — Кравченка, Поліська, Борщика, Перемоги;

·       Жоравка — Полтавська, Шкільна, Шевченка, Першотравнева, Польовий стан.

У Вишгороді тимчасово не буде світла у п’ятницю, 25 серпня, з 09:00 по 19:00 по вулицям Мазепи, Ромашкова, Грушевського і Шолуденка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Служба безпеки Україні провела на Київщині спецоперацію, в результаті якої затримала російського коригувальника вогню. Чоловік знімав на відео військову базу Збройних сил України та "прив’язував" її GPS-координати до електронної карти. Затриманий виявився 23-річним мешканцем Одеси, який переїхав до Києва у пошуках "швидкого заробітку. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, чому у Києві заборонили проведення усіх масових заходів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися