У Київській області буде чутно потужні вибухи

Що треба знати мешканцям

У Київській області проведуть вибухові роботи. Про це мешканців попередили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, сьогодні, 22 серпня, в Білоцерківському районі регіону буде чутно гучні вибухи. Це пов’язане з технологічними процесами. На Шамраївському родовищі гранітів проведуть вибухові роботи. Вибухотехники працюватимуть до 17:00.

"В деяких громадах області місцеві жителі можуть чути звуки вибухів. Зберігайте спокій – роботи планові", — закликали у Київській обласній військовій адміністрації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві заборонили проводити масові заходи до Дня Незалежності України. Окремі доручення не допускати погодження проведення недержавних масових заходів у Києві у середу, 23 серпня, та у четвер, 24 серпня, отримали заступники голови КМДА та керівники столичних районних державних адміністрацій. До Дня Незалежності України у Києві на Хрещатик виїхала, як і торік, "парадна" розгромлена техніка російських окупантів. Через це рух транспорту в центрі столиці перекрили на кілька днів. 

Нагадаємо, що Служба безпеки Україні провела на Київщині спецоперацію, в результаті якої затримала російського коригувальника вогню. Чоловік знімав на відео військову базу Збройних сил України та "прив’язував" її GPS-координати до електронної карти. Затриманий виявився 23-річним мешканцем Одеси, який переїхав до Києва у пошуках "швидкого заробітку. Подробиці — за посиланням. 

Читайте також, де та коли у Київській області масово відключать світло.

Джерело: https://t.me/kyivoda/11138


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися