У Київській області відключать газ: що треба знати

Де та коли буде відсутнє газопостачання

У Київській області тимчасово відключать газ через ремонтні роботи. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію офіційного Telegram-каналу Бориспільської міської ради.

За даними мерії Борисполя, у середу, 23 серпня, відбудеться зупинка газопостачання для споживачів Кучаківського старостинського округу. Газу не буде з 9:00 до 17:00. Окрім того, у четвер, 24 серпня, фахівці компанії "Київоблгаз" виконуватимуть ремонтні роботи. У зв’язку з цим буде обмежено подача газу в селах Артемівка, Кучаків, Лебедин, Сулимівка та Мала Стариця.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві заборонили проводити масові заходи до Дня Незалежності України. Окремі доручення не допускати погодження проведення недержавних масових заходів у Києві у середу, 23 серпня, та у четвер, 24 серпня, отримали заступники голови КМДА та керівники столичних районних державних адміністрацій. До Дня Незалежності України у Києві на Хрещатик виїхала, як і торік, "парадна" розгромлена техніка російських окупантів. Через це рух транспорту в центрі столиці перекрили на кілька днів. 

Нагадаємо, що Служба безпеки Україні провела на Київщині спецоперацію, в результаті якої затримала російського коригувальника вогню. Чоловік знімав на відео військову базу Збройних сил України та "прив’язував" її GPS-координати до електронної карти. Затриманий виявився 23-річним мешканцем Одеси, який переїхав до Києва у пошуках "швидкого заробітку. Подробиці — за посиланням. 

Читайте також, де та коли у Київській області масово відключать світло.

Читайте также