У Києві кардинально змінили рух у 18 місцях: список (Фото)

В українській столиці кардинально змінили рух транспорту на 18 локаціях

В українській столиці кардинально змінили рух транспорту на 18 локаціях – йдеться про облаштування нових кільцевих розв'язок. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, такий тип проїзду значно підвищує рівень безпеки руху та зменшує кількість ДТП. Наголошується, що кільцеві розв'язки вже з'явилися на вулицях: Академіка Заболотного; Лисогірській; Тепловозний; Робочої; Уманській; Каменярів; Володимира Жаботинського; Покільській; на провулку Новопечерському.

Також на перехрестях вулиць: Бориса Гмирі та вул. Михайла Гришка; Єлизавети Чавдар та вул. Бориса Гмирі; Кіото з виїздом на шляхопровід через Броварський проспект; Деснянська з вул. Радосинська та з вул. Миру; Ірини Бекешкіної та вул. Едуарда Вільде; Микитенко та вул. Ірини Бекешкіної; Марка Вовчка та вул. Вербовий; Світлицького та пров. Межовий;

Завершальний етап робіт з нанесення дорожньої розмітки виконується на двох локаціях: на перехресті вулиці Митрополита Володимира Сабодана з вулицею Олександра Довженка та на перехресті вулиці Отто Шмідта з вулицею Печенізькою.

Нагадаємо, що в Оболонському районі української столиці на проспекті імені Степана Бандери кардинально змінили проїзд транспорту – йдеться про встановлення нового табло змінної інформації. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Центру організації дорожнього руху.

Відомо, що вночі 6 серпня, на проспекті Степана Бандери, 36 (навпроти ТРЦ "Блокбастер") з'явилося нове інформаційне табло, яке інформуватиме учасників дорожнього руху щодо ситуації на вулично-дорожній мережі. Це вже 28 інформаційне табло. Такі пристрої допомагають водіям краще орієнтуватись на дорогах столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

29 серпня 2023, 16:02

На самом деле, они в большинстве тех мест нужны как рыбе зонтик. За эти деньги лучше бы покрытие на тех же улицах нормальное сделали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися