Росія атакувала Київ ракетами та дронами: є загиблі та руйнування

Російські окупанти атакували українську столицю крилатими ракетами та дронами-камікадзе в ніч проти 30 серпня

Російські окупанти атакували українську столицю крилатими ракетами та дронами-камікадзе Shahed-136 у ніч проти 30 серпня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, такої потужної атаки на Київ не було з весни, спочатку росіяни запустили ударні БПЛА, а потім ракети зі стратегічних бомбардувальників ТУ-95МС.

Сили протиповітряної оборони знищили понад 20 цілей, внаслідок падіння осколків у Шевченківському районі на території підприємства загинули двоє людей, також є поранені, є пожежі та руйнування.

Нагадаємо, що у Київській міській державній адміністрації розповіли, скільки жителів української столиці було мобілізовано до лав Збройних Сил України. Про це стало відомо із коментаря, який дали у КМДА журналістам видання Главком.

За словами чиновників, на червень 2023 року до ЗСУ мобілізовано сто тисяч мешканців Києва. Вони беруть участь у бойових діях на сході та півдні України — це орієнтовні дані.

У столиці зареєстровано понад 391 тисяч внутрішніх переселенців, 270 тисяч з яких - переїхали до Києва на початку повномасштабної війни Росії проти України.


Читайте также